13.11.2018

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ Bursa’da

Prof. Dr. Ali ERBAŞ hocamız, Başkan Yardımcıları Osman TIRAŞÇI, Prof. Dr. Ramazan MUSLU,  Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman ŞAHİN ve üst düzey Diyanet ekibi ile birlikte 1-2 Kasım 2018 tarihlerinde Bursa’yı ziyaret etmişlerdir.

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, 01.11.2018 tarihinde Çelik Palas otelinde yapılan İbnül Cezeri konferansına katılmış, akşam iş adamları, üniversite hocaları ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmiştir.

Cuma sabahı Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU, İl Müftümüz ve İlçe Müftüleriyle birlikte istişare toplantısı yapmıştır.Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Cuma günü Cuma namazından önce  Ulu Camide İsmail Hakkı Kur’an Kursundan mezun olan 99 hafızın icazet merasimine katılmış, daha sonra Ulu Camide Cuma hutbesini irad etmiştir.Saat 15:00 ‘te de Merinos Kültür Merkezinde Din Görevlileriyle bir araya gelmiş, onlara hitap etmiş, nasihatlerde bulunmuştur.

Akşam da Dobruca tesislerinde verilen veda yemeği ile birlikte hocamız ilimizden ayrılmıştır.