26.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI YAPILDI

21.11.2018 tarihinde Belediye Düğün Salonunda Mevlid-i Nebi programı icra edilmiştir.Sunuculuğunu Merkez Camii İmam-Hatibi Osman İNAL’ın yaptığı program Emir Sultan k.Kursu Öğreticisi Hüseyin YAVUZ’un Kur’an-ı Kerim okuması ile başlamış, ardından ilçe Müftüsü Nazım KEÇECİ açılış konuşması yapmış, daha sonra Büyükorhan Müftüsü Ramazan Özgün TÜRKMEN “Hz. Peygamber ve Gençlik” konulu konferans vermiştir.Bunu 4-6 yaş grubu Minik Kalpler K. Kursu çocuklarının gösterisi, ardından Bursa İl Müftülüğü Personel Müdürü Murat BAKIRKAYA’nın başkanlığında ilahi ekibinin konseri takip etmiştir.Program İlçe Müftüsü Nazım KEÇECİ’nin yaptığı dua ve misafirlere pilav ikramı ile son bulmuştur.

Programa İlçe Kaymakamı Sayın Abdulkadir ŞAHİN, Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA, Jandarma Komutanı Şaban ALABAŞ, Emniyet Amiri Tanju ÖZTÜRK, diğer daire amirleri, imamlar ve eşleri, ortaokul ve Liseli gençler, Yüksekokul gençleri ve Harmancık halkı katılmıştır.Program halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır.