04.01.2021

Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri (II. Dönem) Başlıyor 2 Ocak- 31 Mart 2021

"Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri Projesinin İkinci Dönemi  2 Ocak- 31 Mart 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirileceği  bildirilmiştir.

Bu itibarla her hafta Çarşamba günü saat 11.30-12.30' da Müftülüğümüz sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan programların;

1- Vaaz, hutbe yoluyla ve Kur'an kurslarında devam eden kursiyerlere duyurularının yapılarak vatandaşlarımızın programları takibe teşvik edilmesini,

2- Tüm personelin programları takip etmeleri,

3- Personelin programları eşleriyle birlikte izlemesi, takip etmesi ve  imkanlar ölçüsünde kendi sosyal medya hesaplarında paylaşmaları,

4- Programlar hakkında  geri dönüş yapılması, programlarla ilgili sayısal verilerin, görüş ve önerilerin Ek-2'de bulunan forma işlenerek her üç aylık dönemin sonunda (ilk dönem raporu 31  MART  2021 Çarşamba günü) ilçemiz  müftülüğü  e-posta adresine  vb. gönderilmesi.