30.05.2018

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI BİTİRME PROGRAMI DÜZENLEDİ

İlçe müftülüğümüze 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Yıl Sonu Bitirme Programı düzenlendi. İznik Belediyemizle ortaklaşa düzenlediğimiz programa, başta İlçe Kaymakamı Sayın Bülent BAYRAKTAR, Belediye Başkanı Sayın Osman SARGIN, İlçe Müftüsü Üzeyir YAVAŞ, İlçe Jandarma Komutanı…., İlçe Emniyet Müdürü Ahmet TEKİN ve Milli Eğitim Müdürü Recep BÜYÜKKAYIKÇI, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Derya DENİZ ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Program okunan Kur’an-ı Kerimin ardından, İlçe Müftüsü Üzeyir YAVAŞ’ın yaptığı Hoş geldiniz konuşmasından sonra öğrencilerin okudukları dua, kısa sure ve söyledikleri ilahileri müteakiben İlçe Müftüsünün yaptığı dua ile sona erdi. Programın sonunda katılanlara etli pilav ikram edildi.

Bizler de minik öğrencilerimizi, hocalarını ve anne babalarını tebrik ederken, programımıza katılanlara teşekkür ediyoruz.