30.07.2018

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN YAZ KUR'AN KURSLARI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 15 TEMMUZ PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüz iki sene önce 15 Temmuz 2016 akşamı milletimizin hürriyetine, istiklaline ve aydınlık geleceğine darbe vurmak isteyen hainlerin kalkışmasının ikinci sene-i devriyesi olması nedeniyle, 13 Temmuz 2018 Cuma günü, geleceğimizin teminatı evlatlarımıza, bu makus günü unutmamak ve unutturamamak amacıyla Yaz Kur’an Kursu öğrencilerimize yönelik 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü tertip etti. Din görevlileri, bazı veliler ve yaklaşık beş yüz öğrencinin katıldığı ve salâ tinletisi ile başlayan programda, Başkanlığımızın hazırladığı sinevizyon gösterisinin ardından, İlçe Müftüsü Üzeyir YAVAŞ günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşma yaptı. Konuşmasında vatan sevgisine ve birbirimizi sevmemize ve din kardeşi olduğumuza dikkat çeken Müftü, dinimizi doğru yerlerden öğrenmemizin gerekliliğine işaret ederek, ‘milletimizin aydınlık geleceğine darbe vurmaya kalkışan hainleri unutmamalı ve unutturmamalıyız’ dedi. Daha sonra öğrenciler tarafından okunan Kur’an-ı kerim, şiir, ilahi ve yine bir öğrenci tarafından okunan dua ile program sona erdi.