21.12.2021

Esnaf Buluşması ve İl Müftümüzün Veda Ziyareti

1 Aralık 2021 Çarşamba günü İl Müftümüz Sayın İzani TURAN hocamızın katılımıyla önce, iznik Eleia otel salonunda Esnaf buluşması gerçekleştirildi, akabinde il Müftümüz İlçemizde görev yapan personelimiz ile personel toplantısında bir araya geldiller.

İlçe Müftümüz Sayın Üzeyir YAVAŞ hocamız  her iki toplantıya teşrif eden İl Müftümüze, İl Müftü yardımcımıza,  Esnaf buluşması programının yapıldığı otelin kapılarını açıp ikramda bulunan ev sahibi Mehmet AYDIN Bey’e ve evladı Barbaros AYDIN Bey'e  ve katılımlarıyla bizleri mutlu eden oda başkanlarına, kıymetli esnaflarımıza  yürekten teşekkürlerini dile getirdiler sonrasında hediye takdimi ve hatıra fotoğrafıyla esnaf buluşma pgramı sona erdi. Sonrasında personel toplantısına katılan İl Müftümüzün  personele yaptığı veda konuşması sonrasında İlçe Müftümüz Üzeyir YAVAŞ, emekliye ayrılan İl Müftümüze hediye takdiminde bulunarak kendisine e emeklilik hayatında sağlık ve afiyet dileklerinde bulundular. Hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.