21.03.2022

İSTİKLÂL MARŞI VE ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN İSTİKLÂL MARŞI VE ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI
İznik İlçe Müftülüğü olarak 12 Mart İstiklâl Marşı'mızın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı düzenledik. Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirdiğimiz Programa başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü Daire Amirleri, Gazilerimiz, Personelimiz, Muhtarlarımız, kalabalık sayıda vatandaşımız ve Kur'an Kursu öğrencilerimizin katıldığı Programımız, Salâ okunmasıyla başladı. Sonrasında okunan İstiklâl Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, İlçe Müftüsü Üzeyir YAVAŞ İstiklâl Marşı ve Çanakkale Şehitlerimiz konulu konuşmasını yaptı. Din Görevlisi hocalarımızın topluca on kıtalık İstiklâl Marşı'mızı okudular. Çanakkale Destanının okunmasının ardından, düzenlediğimiz yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Kapanış için okunan Kur’an-ı Kerimin ardından, İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile program sona erdi.
Programımıza katılarak şeref veren başta Sayın Kaymakamımıza ve tüm katılımcılara ve programımıza destek olan hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Salonu tahsis ederek ve İlçe merkezimizde lokma ikramında bulunarak katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.