10.10.2022

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası Programı

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan Konferans Programı, 04.10.2022 tarihinde  saat 19:30'da Marmarabirlik Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. İlçe Müftümüz Sayın Üzeyir YAVAŞ'ın açılış konuşmasının ardından Diyanet İşleri Uzmanı Ramazan DAĞLI tarafından  ''Peygamberimiz Cami ve İrşat'' konulu konferans gerçekleştirildi. Program, hediye takdimi ile sona erdi. Diyanet İşleri Uzmanı Ramazan DAĞLI, 05.10.2022 tarihinde saat 10:00'da ise İlçemizde görevli personelimiz ile bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulundular. Ayrıca hafta münasebetiyle İlçe Müftümüz Üzeyir YAVAŞ ve Şube Müdürü Halil İbrahim ÖZBUDAK'ın katılımıyla  emekli din görevlilerimiz ile yemekte bir araya gelinerek hasbihal edildi. Programlara iştirak eden tüm personelimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.