29.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ KONFERANSI

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası faaliyetleri kapsamında Müftülüğümüzce 20 Kasım Salı günü 20:00 de "Peygamberimiz ve Gençlik" temalı Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

İlçemiz Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa İl Müftüsü İzani TURAN, Belediye Başkanı Ali ÖZKAN, Mustafakemalpaşa İlçe Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL, Mudanya İlçe Müftüsü E. Mehmet SOYLU, Daire Amirleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kura'n-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Günün anlam ve önemine dair sinevizyon gösterimi yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Naci YALÇINKAYA'nın ardından İl Müftümüz İzani TURAN "Peygamberimiz ve Gençlik" temalı konferansı sundu. Daha sonra Karacabey Belediye Başkanı Ali ÖZKAN'ın yaptığı selamlama konuşmasının ardından İl Müftümüz İzani TURAN'a çiçek takdimiyle program sona erdi.

Katılımlarıyla bizleri ve salonumuzu şereflendiren başta Sayın İl Müftümüze, protokol mensubu saygıdeğer konuklarımıza ve salonumuzu dolduran muhterem İlçemiz halkına gönülden teşekkürlerimizi arz ediyoruz.