15.02.2019

UMRECİLERİMİZİ UĞURLADIK

Umre görevini yapmak üzere 22  vatandaşımıza 11 Şubat 2019 Pazartesi günü Karacabey Şehirlerarası Otobüs Terminalinde uğurlama programı düzenlendi.

Karacabey'de, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek 22 kişiden oluşan grup İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği programla Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi, kaside, tekbir, salavat ve İlçe Müftümüz Naci YALÇINKAYA'nın konuşması ve ardından yaptığı dua ile kutsal topraklara uğurlandı.

Yoğun katılımın olduğu programda halkımızın ve umrecilerimizin son derece heyecanlı oldukları görüldü. Programda umrecilerimiz ile uğurlamaya gelen yakınları arasında duygulu anlar yaşandı.

İlçe Müftülüğü olarak mübarek beldelere uğurladığımız umrecilerimize kolaylıklar diliyor, sağ salim görevlerini ifa ederek, aynı şekilde yuvalarına dönmelerini temenni ediyoruz.