20.03.2019

Şiir Okuma Yarışması yapıldı.

Karacabey İlçe Müftülüğü olarak “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” münasebetiyle lise öğrencilerine yönelik şiir okuma yarışması düzenlendi.

Karacabey Şehit Özcan Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen yarışmaya lise öğrencileri katıldı. Öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini en güzel şekilde okuyabilmek için mücadele etti.

Yarışmada Karacabey Şehit Özcan Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep KANTAR birinci, Karacabey Farabi Anadolu Sağlık Meslek  Lisesi öğrencisi Dilay DEMİRTAŞ ikinci, Karacabey Şehit Özcan Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Elif ŞİMŞEK ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere İlçe Müftümüz Naci YALÇINKAYA tarafından Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programda ödül verildi.

İlçeler bazında yapılan yarışmanın finali, İlçe birincilerinin katılımıyla 22 Mart’ta İl Müftülüğünde yapılacak.