07.10.2022

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ İLE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla İlçemiz Şükranyemişçioğlu Konferans Salonunda 'Peygamberimiz, Cami ve İrşat' temalı konferans gerçekleştirildi.

Düzenlenen 'Peygamberimiz, Cami ve İrşat' konulu konferansa İlçemiz Kaymakamı Tahsin KURTBEYOĞLU, İlçe Müftüsü Abdullah KARACA, kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’  nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Protokol konuşmalarının ardından emekli Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi eğitim görevlisi İlahiyatçı Yazar Ali Rıza TEMEL hocamız, 'Peygamberimiz Cami ve İrşat' konulu konferansını gerçekleştirdi.

Program Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve hediye takdimi ile sona erdi.

Ayrıca hafta münasebetiyle İlçemizde görev yapan din görevlileri ile kahvaltıda bir araya gelindi.