08.10.2018

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADIK

İlçe MüftümÜz Hasan TANRIKULU tek tek kapıda gelenleri karşılayarak kolonya ikram etti
İl Müftüsü İzani TURAN telefonla arayarak tebrik etti.
Keles İlçe Müftülüğünden dolu dolu Din Görevlileri Haftası
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl belirli temalar çerçevesinde düzenlenen ve bu yılda "Ömrünü din hizmetine adayanlar’ sloganı ile kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası Bursa’nın Keles İlçesinde büyük bir katılımla kutlandı.
İlçe müftümüz Hasan TANRIKULU din görevlileri haftası münasebetiyle başlattığı programa kendisi kapıda dikilerek tüm çalışan personeline ve emekli olan personele kolonya ekram ederek karşıladı.Dolu dolu olan program ,  Kuran’ı Kerim Tilavetiyle başlayarak çeşitli ilahiler seslendirilerek devam etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hafta dolayısıyla hazırlanan kısa film gösteriminin ardından ise İl Müftüsü Yardımcısı İbrahim Halil DEMİR , konuşmasında bu işin gönül işi olduğunu ve fedakarlıklarda dolu olduğuna değindi.Yoğun Programından dolayı Keles’e gelemeyen İl Müftüsü İzani TURAN bizzat İlçe Müftüsünü arayarak tebrik etti ve katılan arkadaşlara teşekkür ederken genç imamlara ve emekli olan imamlara göstermiş oldukları fedakarlıklarından dolayı tebrik etti.
Programın son bölümünde emekli din görevlilerine plaket takdim edildi. Keleste bir çok kamu kurum ve kuruluşun temsilcileri müftülüğe gelerek “Camile ve Din Görevlileri Haftasını”  kutladı.