16.06.2022

Hacı Adayları Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı

Bursa İl Müftülüğü 2022 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında Hacı Adaylarına yönelik  tanışma ve bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Bu kapsamda; Yenişehir 1. Kafile Başkanı olarak görevlendirilen İlçemiz Müftüsü Mehmet Emin BEYHAN 11.06.2022 tarihinde din görevlilerinin katılımı ile hacı adayları için Nilüfer Merve Camii Toplantı Salonunda tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Müftümüz ayrıca; Bursa İl Müftülüğü tarafından 16.06.2022 tarihinde Ulu Camide düzenlenen ve  bu yıl hacca gidecek tüm hacı adaylarına yönelik uğurlama programına iştirak etti. Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunan programda Bursa il Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, hacı adaylarına huzur içinde ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için yapılması gerekenler konusunda tavsiyelerde bulundular.