28.09.2023

2023 Yılı Mevlid-i Nebi Konferansı

2023 yılı Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Keles İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan Konferans programı 27.09.2023 saat 14:00'da Keles Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftüsü Mehmet Emin BEYHAN'ın açılış ve selamlama konuşması akabinde, U.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vejdi BİLGİN tarafından  'PEYGAMBERİMİZ, İMAN ve İSTİKAMET' konulu konferans sunumu gerçekleştirildi.

Program İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Abdullah ALAN hocamızın okuduğu şiirle devam etti.

Program sonunda Keles Müftülüğü İlahi Korosu tarafından İlahi ve Kaside dinletisi icra edildi. Program, Keles Belediye Başkanı Mehmet KESKİN'in konuk hocamıza hediye takdimi ile son buldu.