02.01.2019

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

2017 yılında başalayan sabah namazı buluşmaları 2. senesini de tamamladı. Kestel Müftülüğü başta olmak üzere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü kurumları TÜGVA, AGD, BİHMED sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği program 30.12.2018 Pazar sabahı yılın son buluşması olarak gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU'nun sohbeti, namaz, tesbihat, zikir, dua, hediye bisiklet çekilişi ve çorba ikramı ile son bulan programa katılım oldukça yoğun oluyor. Kestel Kaymakamı Sayın Ahmet KARAKAYA'nın da katıldığı programda bisiklet çekişini Kaymakamımız Ahmet KARAKAYA gerçekleştirdi. Çocukların, çekilişi heyecanla beklediği görüldü.

İbadetlere alışkanlık amacıyla, 3 nesli,dede, baba, torun olarak bir  araya getirmeyi ve seher-fecir vaktini ibadet halinde birlikte değerlendirmeyi hedefleyen program 2 senedir yüksek katılımla devam ediyor.