17.01.2019

İLÇE KAYMAKAMIMIZIN MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARETLERİ

İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakam Sayın Ahmet KARAKAYA, kurum ziyaretleri kapsamında İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti. Tanışma, idari konular, müftülüğün çalışmaları hakkında bilgi alış verişi şeklinde geçen ziyaret, halen inşaatı devam eden ve  2. kat tabla betonuna başlanan hizmet binasını yerinde ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU'nun eşlik ettiği ziyaretler Vani Mehmet Kur'an Kursu ziyareti ile sona erdi. Kur'an Kursu hakkında detaylı inceleme yapan, eksiklikleri yerinde tespit eden Kaymakam Sayın KARAKAYA, sınıflarda ders gören öğrenci ve hocalarını ziyaret ederek, hafızlık çalışmalarını, ezberleme yöntemlerini birebir inceledi. Hafızlık çalışan öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU, "Hafızlığın çok önemli bir değer olduğunu, Allahü Tealanın hafızları "Ehlullah yani Allaha en yakın olanlardan" saydığını, bunun büyük bir mükafat olduğunu, bunun kıymetini bilmek gerektiğini, İlçe Kaymakamı Sayın KARAKAYA'nın ziyaretleri için kendilerine teşekkür ettiğini, bu ziyaretlerle kurum olarak çalışmalar konusunda motivasyonlarının arttığını, daha heyacanla çalıştıklarını ve Kaymakam Beyin ziyaretleri için teşekkürlerini  ifade etti."

Kaymakam Sayın KARAKAYA, "Kur'an-ı Kerimi okumanın ve ezberlemenin çok sevaplı bir iş olduğunu, Kur'an Kursu binasını, bu imkanları sağlayan hayırseverleri ve çocuklarını bu yola sevkeden aileleri tebrik etti. Bu kurslardan mezun olan hafızlarımızın Milletimizin ve devletimizin hizmetinde iyi yetişmiş birer hoca olarak görev yapacaklarını, bu yüzden çok çalışmaları gerektiğini" ifade etti.

Ziyaret programı karşılıklı iyi temenniler ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

İlçe Müftülüğü olarak Sayın Kaymakamımızın ziyaretlerine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılı çalışmalara imza atmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.