09.03.2019

AİLECEK CAMİDE BULUŞUYORUZ

08.03.2019 Cuma sabah namazında hanımlar, beyler ve çocuklar olarak camide bir araya gelerek birlikte ibadet etmenin manevi huzurunu yaşadılar. Kestel müftülüğünün düzenlediği program İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU’nun namaz öncesi sohbeti ile başladı. Cemaatle birlikte kılınan namazın ardından Merkez Camii Müezzini İsmail ÇAKMAK’ın tesbihat, zikri ile devam ederek,Halil EDİS hocanın duası ile sona erdi. Program Çınar camii derneğinin ikram ettiği çorba ile son buldu.

Hanımların ve çocukların Allah’ın evi camilerde ibadet etmelerinin yanında dini doğru, sahih olarak öğrenmelerini amaçlayan programa katılımın oldukça yoğun olduğu görüldü.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Biz bir aileyiz” çalışması ile camilere davet edilen aileler yapılan programdan son derece memnun kaldıklarını ve devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Kestel Müftülüğü olarak, programa ev sahipliği yapan Çınar camii İmam-Hatibi Yunus BAL ve Müezzin-Kayyım Recep AKGÜN hocalarımıza teşekkür ediyoruz.