28.03.2019

GELECEĞİMİZ GENÇLİĞE EMANET

Kestel Müftülüğünün öncülük ettiği "Geleceğimiz Gençliğe Emanet" projesi ve kurumlar arası işbirliği protokolü imzalandı.

27.03.2019 tarihinde Kaymakamlık Makamında İlçe Kaymakamımız başkanlığında Kestel Belediyesi, Kestel Müftülüğü, Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Kestel'de bulunan başta lise öğrencilerimiz olmak üzere her kesimden gençlerimizin dini, milli, manevi, ahlaki gelişimlerine katkıda bulunmak, zararlı alışkanlıklar, zaralı fikir ve düşünce akımlarından gençlerimizi korumak, dini, kültürel, sportif, gezi vb. faaliyetlerle sağlıklı gelişimleri için işbirliği içerisinde programlar yapmak hedeflenmektedir.

İmzalanan protokol ve projeye dstekleri ve katıkıları için İlçe Kaymakamımız Ahmet KARAKAYA başta olmak üzere, Belediye Başkanı Yener ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ERCÜMEN bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Projemizin ilçemize, gençliğimize, kurumumuza hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz.