14.11.2022

SABAH NAMAZI BULUŞMASI

"Dede, Baba, Torun Üç Nesil Camideyiz" Projesi Kapsamında Hacı Selahattin Yıldız Cami Tarihi Bir Güne Şahitlik Etti

Toplumun her kesiminin dini, ahlaki ve manevi değerlerini sürekli canlı tutma misyonu taşıyan müftülüğümüzün öncülüğünde ve sabah namazı buluşmaları çerçevesinde 13 Kasım 2022 sabahı dede, baba ve torun üç nesil Hacı Selahattin Yıldız Camii'nde huzurda buluştu.

Programa İlçe Müftüsü Dr. Faruk ÇELİK, Müftülük Şube Müdürü Ali AYDIN, Kestel'in ticari hayatına yön veren iş adamları ve esnaflarımız, cami görevlerimiz ile üç nesil bir arada cemaatimiz katıldı. Hacı Selahattin Yıldız Cami imam-hatibi Muhammed Özdemir'in sabah namazı öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Dr. Faruk ÇELİK'in sohbeti ile devam etti. Namaz sonrasında tesbihat yapılarak, kura ile bir (1) çocuğumuza bisiklet, on (10) çocuğumuza da zarf içerisinde para ödülü verildi. Program çorba ikramının ardından son buldu.

Kestel Müftülüğü olarak programa katkı sunan iş adamlarına,  din görevlilerimize ve Kestel halkımıza teşekkür ediyoruz.