02.09.2022

MUDANYA’DA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖN KAYITLARI

Her yıl yaklaşık iki yüz bin çocuğun kayıt olduğu 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarına ön kayıtlar devam ediyor.

Mudanya Müftüsü Dr. İbrahim Özler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 il ve ilçe müftülüklerine bağlı olarak yürütülen 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Özler açıklamasının devamında; çeşitli dini bilgilerin yanında düzenlenen etkinliklerde değerler eğitiminin de verildiği 4-6 yaş Kur'an kurslarına ilginin her geçen yıl daha da artarak devam ettiğini ifade etti.

Özler açıklamasını; Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yeni eğitim öğretim dönemi için öğrenci kayıtlarına bu yıl ön kayıt alarak başladığını ve vatandaşların daha geniş bilgi için Mudanya Müftülüğü’ne başvurabileceklerini ya da ilçede bulunan Akşemseddin, Siteler ve Tekke-i Cedid 4-6 yaş Kur’an kursları ile ayrıca Hasköy, Göynüklü, Ülkü, Halitpaşa ve Eğitim mahallelerinde açılması planlanan 4-6 yaş Kur’an kurslarından da yeterli bilgiyi alabileceklerini söyleyerek tamamladı.