19.02.2019

GENÇLERLE ‘MUHABBET SOFRAMIZ’ HALİTPAŞA MAHALLEMİZDE KURULDU

Mudanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Mudanya Yeni Cami gençlik buluşması gerçekleştirildi. Gençlik Temsilcimiz Yeni Cami İmam-Hatibi İsmail AKCA’nın rehberliğinde düzenlenen buluşma etkinliğinde gençlerimiz, Din Görevlilerimizle Yeni Cami karşısındaki kıraathanede bir araya geldi.

İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU’nun kıldırdığı yatsı namazı ve yaptığı selamlama konuşmasının ardından başlayan programda, gençlerimiz söz alarak hayattan beklentilerini ve temennilerini dile getirdiler. Birçok sorunun sorulduğu ve görüşlerin dile getirildiği buluşma, fıkralar, bilmeceler, hikâye ve nüktelerle devam etti. Yeni Cami Dernek başkanlarının da katıldığı programda gençlere, dernek yönetimi ve hayırseverler tarafından çiğ köfte, kurupasta ve tatlı ikram edildi.

Muhabbet soframızda, İlçe Vaizimiz Hasan KAYHAN, gençlik temsilcilerimiz ve din görevlilerimizden, Aydınpınar Cami İmam-Hatibi Yusuf KILIÇ, Hacı Baba Cami Müezzin-Kayyımı Arif KATILMIŞ, Tekke-i Atik Cami İmam-Hatibi Zafer ATA ve Ömerbey Cami İmam-Hatibi Üzeyir KAYA yer alarak gençlerimizle bir araya geldi.

Oldukça keyifli ve verimli geçen gençlik buluşması geç saatlere kadar devam etti. Yapılan duanın ardından program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.