28.02.2019

HACIBABA CAMİ GENÇLİĞİYLE BULUŞTUK

Mudanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Hacıbaba Cami gençlik buluşması gerçekleştirildi. Gençlik Temsilcimiz Hacıbaba Cami İmam-Hatibi Müezzin-Kayyımı Arif KATILMIŞ ve Hacıbaba Cami İmam-Hatibi Yücel BASRİK hocalarımızın rehberliğinde düzenlenen buluşma etkinliğinde gençlerimiz, Din Görevlilerimizle cami yakınlarındaki özel bir kafede bir araya geldi.

İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU’nun kıldırdığı yatsı namazı ve yaptığı selamlama konuşmasının ardından başlayan programda, gençlerimiz söz alarak hayattan beklentilerini ve temennilerini dile getirdiler. Emekli bir din görevlimizin gençlere hitabı da oldukça dikkat çekiciydi. Gençlerden topluma saygılı, mukaddesatına sahip çıkan bireyler olmalarını tavsiye eden hocamız gençlerimiz tarafından alkışlandı. Gençlik buluşması çay eşliğinde çiğ köfte, kuru pasta, tatlı vb. ikramlarla devam etti.

Muhabbet soframızda yer alan, İlçe Vaizimiz Hasan KAYHAN, Gençlik Koordinatörümüz Rahim YILMAZ, gençlik temsilcilerimiz ve din görevlilerimizden, Aydınpınar Cami İmam-Hatibi Yusuf KILIÇ, Göynüklü Üçer Cami İmam-Hatibi Ertuğrul ÜÇPINAR, Yeni Cami İmam-Hatibi İsmail AKCA, ve Emine Gülseçen Cami Mehmet Sena YURDAKUL hocalarımız gençlerimizle bir araya geldi.

Oldukça keyifli ve verimli geçen gençlik buluşması geç saatlere kadar devam etti. Teberrüken okunan asr suresinin ve yapılan duanın ardından program fotoğraf çekimleriyle sona erdi.