08.06.2022

MUDANYA MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE KİTAP DAĞITIMI

Mudanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak Halitpaşa Ortaokulunda okuyan öğrencilerimize  Din Hizmetleri Uzmanı ve Gençlik koordinatörü Alper BAKIR ve  Şef Necdet SAKINMAZ tarafından Hz Muhammed (s.a.v) in Hayatı İsimli kitapları hediye ettik. Okul İdaresi ile hasbihal ederek İlçe Müftümüz E. Mehmet SOYLU hocamızın selamlarını ileterek, öğrencilerimizin eğitimlerinde Müftülük olarak elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaktan mutluluk duyacağımızı kendilerine  iletme imkanı bulduk.

Dağıtımını gerçekleştirmiş olduğumuz  ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan eserin Müellifi  Mevlana İdris ZENGİN’in vefat ettiği güne denk gelmiş olması da  insanların ölümlü olsa da fikirlerin ve geride bırakılan kıymetli eserlerin ebedi olarak insanlığa bırakılan kıymetli bir miras oluşuna da hep birlikte birkez daha şahit olduk . Bu vesileyle  Merhum Yazar Mevlana İdris ZENGİN’E de Mevladan rahmet diliyoruz.