02.12.2021

Erkek ve Kız Kur'an Kurslarında Eğitimini Tamamlayan Hafızlara Belgeleri Takdim Edildi.

İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Erkek Hafızlık ve Merkez Kız Kur'an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun olan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilere hafızlık belgeleri İlçe Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL tarafından takdim edildi.

İlçe Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL, "Kur’an Kurslarımızda hafızlıklarını ikmal eden ve girdikleri sınavda başarı göstererek belge almaya hak kazanan kardeşlerimizi, hocalarını ve ailelerini tebrik ediyorum.  Anne babalarınıza, sizi yetiştiren kıymetli hocalarımıza ve bu güzide Kur’an Kursumuza maddi-manevi destek veren değerli halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.