Kaymakamımız Sayın Muhammed Furkan Tuna ve İlçe Müftütümüz Ahmet Fuat Çandır. Karıncalı Mh. 4-6 Yaş Kuran Kursunu ziyaret etti.
4-6 Yaş Kuran Kurslarımızda çocuklarımız. oyun ile eğlence ile duygu dünyalarına hitap ederek eğitim almaktadır. Kuranı Kerim okumasını öğrendiklerinde sınıf olarak etkinlik yapılmakta, çeşitli ikramlar ve hediyeler verilmektedir. Amacımız öğrencimizin Kuranı Kerim okumasını öğrenmesiyle birlikte, teşvik edilmesi onure edilmesi, yaptığı işten gurur duymasıdır.
Bu programlar kısa videolarla, resimlerle velileri tarafından kayıt altına alınmakta, ileriki yaşlarında çocuklarımızın zaman zaman bunları izleyerek hatırlayarak yaşadığı güzellikleri dini duyguları tekrar hissetmesini sağlamaktadır.
Bu vesileyle bugün Kuranı Kerim okumasını öğrenen öğrencimiz Zehra Arı için yapılan etkinliğe katıldık. İlçe Müftümüz Ahmet Fuat Çandırın yapmış olduğu duanın ardından Kaymakamımız Sayın Muhammed Furkan Tuna tarafından Diyanet İşleri Başkanlığımızın hediyesi olan Kuran-ı Kerim öğrencimize takdim edildi.
Yapılan programlar ile diğer öğrencilerimiz de Kuranı Kerim öğrenmeye teşvik edilmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizin en güzel şekilde yetişmesine vesile olan en başta Kuran Kursu öğretmenimiz Şennur Duran hocamız olmak üzere bütün velilerimize teşekkür ederiz.