02.10.2023

Eğitim Yardımı

Kıymetli Orhanelili Gençler …

Orhaneli’de İlçe Müftülüğü ve Belediyemizin ortak projesi olan “Bizim Gençler” projesiyle 2021 yılından beri eğitim-öğretim yılı başında müracaat eden her öğrencilerimize eğitim yardımı veriyoruz.

Bu yıl eğitim yardımı müracaatlarınız ve evrak teslimi, 2 Ekim pazartesi günü ilçe Müftülüğümüzün girişindeki Diyanet Gençlik Merkezinden alınacaktır.

Şahsen müracaat şartı yoktur, evraklarınızı bir yakınınız da getirebilir veya 0537 353 6653 telefon numarasına WhatsApp üzerinden gönderebilirsiniz. Dilekçe Diyanet Gençlik Merkezinden temin edilebilir ya da WhatsApp numarası üzerinden word olarak isteyebilirsiniz.

İstenilen evraklar :

1- Ekim 2023 tarihli örgün öğretimde okuduğuna dair öğrenci belgesi

2- Aileniz ve sizin Orhaneli’de ikamet ettiğinize dair yerleşim belgesi (e-Devletten alabilirsiniz)

3- Nüfus kağıdı fotokopisi arkalı önlü

4- Müftülüğümüzden alınacak dilekçe