13.05.2024

Din Görevlileri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması İl Finali Gerçekleştirildi

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından organize edilen ‘’Erkeklere Yönelik Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’’ il finali Müftülük Külliyesi Hüseyin Durmaz Camii’nde gerçekleştirildi.

Jüri üyelerinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Orhaneli İlçe Müftülüğü Merkez Durdu Bey Camii Müezzin Kayyımı Yunus Tutak il birincisi oldu. Finalin ikincisi Mudanya Müftülüğü din görevlilerinden Ümit Altunkaynak olurken, üçüncülüğü ise Orhangazi İlçe Müftülüğünden Anıl Emre Şahin elde etti.

4 Temmuz tarihinde Bilecik’te yapılacak bölge finalinde ilimizi temsil edecek olan Yunus Tutak Hocamıza başarılar dileriz.