18.03.2021

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

18 Mart perşembe günü Orhaneli ilçesi, Durdubey merkez camiimizde, Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü münasebetiyle bütün şehitlerimiz için kuran ve dua merasimi yapıldı.

Program, Durdubey Merkez Camii imam hatibi Ömer Uysal, Durdubey Merkez Camii müezzini Şaban Akşit Göynükbelen Mahallesi Gümüşsuyu Camii İmam Hatibi Fatih Güzeltepe, Göynükbelen Mahallesi Yeni Camii İmam Hatipi Ömer Öztürk, Yörükler Mahalle Camii İmam Hatipi Yunus Tutak tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlikle ilgili ilahiler okundu.

Program, ilçe müftümüz Ahmet Fuat Çandır‘ın yapmış olduğu dua ile sona erdi.  Programdan sonra cami çıkışında Orhaneli belediye başkanlığımız tarafından paketli lokma dağıtımı yapıldı.

Programa İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Ali Aykurt, İlçe İdari Amirleri  Ve Orhaneli halkımız katıldı.