11.11.2023

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı fidan dikim kampanyası Orhaneli ilçemizde, orman işletme müdürlüğümüz organizesinde, Kaymakamımız Muhammed Furkan Tuna, Belediye Başkanımız Ali Aykurt, birim amirleri ve gönüllülerin katılımıyla yapıldı.

Geleceğe Nefes, Cumhuriyet’e Nefes olmak amacıyla yapılan fidan dikim kampanyası programında Orman Haftası münasebetiyle yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Program sonunda ilçe müftümüz Ahmet Fuat Çandır, dikilen fidanların rahmet ve berekete vesile olması için dua yaptı.

İlçe merkezimizde görev yapan İmam Hatiplerimiz, müftülük personelimiz, Kuran Kursunda hafızlık yapan öğrencilerimizin de katıldığı ilçemizdeki bütün kurumların destek verdiği fidan dikim kampanyasında 3000 fidan dikildi.