22.11.2023

Orhaneli Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Gönüllüleri İlk Buluşması Gerçekleştirildi

21 Kasım Salı günü saat 17:00’de Orhaneli Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Gönüllüleri ilk buluşması gerçekleştirildi.

Bursa İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe hocamız ve Bursa Diyanet Vakfı Kadın Gönüllüleri sorumlusu Nurgül Aydın hanımın katıldığı program belediye nikah salonunda gerçekleştirildi.

Programda selamlama konuşması yapan ilçe müftümüz Ahmet Fuat Çandır Orhaneli Merkez Kız Kur’an Kursunda yaklaşık 6 yıldır müdür olarak görev yapan  Fatma Dönmez hoca hanıma şimdiye kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti, görevi devralan Sibel Budak hocamıza da başarılar diledi .

İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe hocamız ise sunmuş olduğu seminer ile Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Gönüllülerinin faaliyet alanları hakkında örneklerle bilgiler verdi.

Programdan sonra Kuran Kursumuzu ziyaret eden il müftü yardımcımız Melek Menteşe hocamız hafızlık öğrencilerimizle hasbihal etti.

Vermiş oldukları seminer ve katılımlarından dolayı İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe hocamıza, Bursa Diyanet Vakfı Kadın Gönülleri sorumlusu Nurgül Aydın hanıma gönülden teşekkür ederiz.