23.11.2023

Orhaneli Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerimiz Filistin Kumbarasını Filistine Gönderilmek Üzere Müftülüğümüze Teslim Etti.

Bugün Orhaneli İlçe Müftülüğümüzün minik misafirleri vardı. Orhaneli Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerimiz  ilçe müftümüz Ahmet Fuat Çandır’ı makamında ziyaret ederek kendi harçlıklarından biriktirdikleri paraları Filistin Kumbarasına koyarak Filistine gönderilmek üzere Müftülüğümüze teslim etti.

Orhaneli Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda biri tam gün olmak üzere toplam üç sınıfta 40 öğrencimiz eğitim görmektedir.

Kendilerine harçlıklarınızı kumbaraya koyup neden bize getirdiniz diye sorduğumuzda, dünyanın hiçbir yerinde değişmeyecek bir masumiyet ile; Filistin’de çocukların evleri bombalanmış, sokakta kalmışlar onlara yardım etmek için” dediler.

Rabbimiz en başta Filistin’deki mağdur mazlum kardeşlerimiz olmak üzere yeryüzündeki bütün muhtaçlara yardım edebilme gücünü imkanını bizlere lütfeylesin, Onların üzerindeki zülmü kaldırsın.

4-6 Yaş Kur’an Kursunuzda Öğrencilerimiz yetiştiren en başta hocalarımız olmak üzere velilerine ve yavrularımıza gönülden teşekkür ederiz.