24.11.2023

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Okul Ziyareti

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle;

- İlçe Müftümüz Ahmet Fuat Çandır Hacı Mustafa Öden Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Ahmet Çamlı’yı makamında ziyaret ederek bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.

-300 evler Cami imam Hatibi Adem Yavuz Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Öncül’ü makamında ziyaret ederek bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. okul müdürü ve bazı öğretmenlerle birlikte görevi başında vefat eden Demirci Şehit Himmet Aydın İlk ve Ortaokulu Okul Müdürü Oktay TÜFEKÇİ’nin mezarını ziyaret ederek Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.

- 300 evler cami müezzini Halil Aydın Kadri Uğur Ortaokulu müdür yardımcısı Aziz Turhan’ı makamında ziyaret ederek bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Üç öğrencisine Kur’an-ı Kerim okumasını öğreten Kadri Uğur Din Kültürü öğretmeni Süleyman Öztürk hocamıza, öğrencilere verilmek üzere Diyanet İşleri Başkanlığımızın hediyesi Kuranı Kerimleri takdim etti.

Öğretmenler günü vesilesiyle ziyaretlerimiz okullarımıza pazartesi günü de devam edecektir.

Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyor vefat etmiş öğretmenlerimize rahmet, görevi başında olan öğretmenlerimize saygı ve minnettarlığımızı sunuyoruz