06.12.2023

Orhaneli Kaymakamlığımız Koordinesinde İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle Filistin Gecesi Tertip Edildi.

Orhaneli Kaymakamlığımız koordinesinde İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle İbrahim Hüsniye Çağlayan Konferans Salonunda Filistin Gecesi tertip edildi.

Orhaneli halkının yoğun katılım gösterdiği programda Orhaneli Merkez Kız Kur’an Kursu öğrencileri Filistin, Gazze, Kudüs ve Mescidi Aksa için yazdıkları şiir ve mektupları okudular.

Hacı Mustafa Öden İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Filistin’de Çocuk Olmak" temalı oratoryo gösterisi sundular.

Uludağ Üniversitesi Orhaneli Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ise "Özgür Kudüs" adıyla haber programı sunumu içeren skeç sundular.

Programda ilçe müftümüz Ahmet Fuat Çandır Filistin’in, Kudüs’ün tarihini ve şimdiki durumunu anlatan bir konuşma yaptı.

Program Orhaneli Merkez Durdubey Cami İmam Hatibi Ömer Uysal hocamızın yapmış olduğu dua ile sona erdi .