05.12.2023

Orhaneli Kaymakamlığımız Koordinasyonunda Filistinli Kardeşlerimiz Yararına Hayır Çarşısı Tertip Edildi.

Teşekkürler Orhaneli: 223.460.000₺

5 Aralık Salı günü Orhaneli Kaymakamlığımız koordinasyonunda İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Filistinli kardeşlerimiz yararına hayır Çarşısı tertip edildi.

Hayır Çarşısı’na Orhaneli merkezde bulunan okullarımızdaki öğrencilerimizin velileri, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Gönüllüleri, Orhaneli Merkez Kuran Kursumuzdaki öğrencilerimizin velileri ve mahallelerimizde cami cemaatimizin destekleriyle hazırlanan yiyecekler satılarak, okullarımızdaki ve Kuran Kursumuzdaki öğrencilerimizin harçlıkları, camilerimizden yapılan sergi ile  toplam 223.460 TL toplandı.

Toplanan yardım Türkiye Diyanet Vakfı hesabına “değerler Filistin” açıklamasıyla Filistinli kardeşlerimize ulaştırmak üzere yatırıldı.