05.04.2024

Ramazan Ayında Camilerimizde Stajyer Öğrencilerimizle Gezi

15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi nde okuyup Ramazan Ayı münasebetiyle camilerimizde stajyer olarak görev alan, yapabilenlerin mukabele okuduğu, namaz kıldırdığı, Müezzinlik yaptığı, hocalarımızdan tecvit, Kur’an-ı Kerim, fıkhi bilgiler dersleri aldığı öğrencilerimiz ile Bursa gezisi tertip edildi.

Tayyare Kültür Merkezi’nde Kutsal Emanetler ziyaretinden sonra dağ bölgesinin çatı kuruluşu DAĞDER’de İftar yapan öğrencilerimiz, Ulu Camide teravih namazını kılarak ilçemize geri döndüler.

Gezimizin Öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor programı organize eden öğretmenlerimiz, Orhaneli Diyanet Gençlik Merkezi manevi danışmanlarımıza ve iftar davetleri için DAĞDER’e teşekkür ediyoruz.