04.04.2024

Gençlik İftarı Düzenlendi

Orhaneli İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ilçemizdeki lise ve üniversite öğrencileri için iftar programı tertip edildi.

Yaklaşık 200 gencimizin katıldığı iftar programı sonrasında ise kendileri de Orhaneli İmam Hatip Lisesi mezunu olan Bursa merkezde çeşitli camilerde görev yapan hocalarımız tarafından teravih öncesi Kur’an ziyafeti ve Enderun usulü teravih namazı kılındı.

Programı Kaymakamımız Muhammed Furkan Tuna teşrif etti. Ayrıca İlçe Müftümüz Ahmet Fuat Çandır, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Tayır, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Ali Ankıt, ilçe merkezimizde görev yapan İmam Hatiplerimiz ve Kuran Kursu Öğretmenlerimiz katıldı.

Programımızı teşrif eden misafirlerimize, Medarı iftiharımız, istikbalimiz, geleceğimiz gençlerimize katılımlarından dolayı gönülden teşekkür ederiz.