01.03.2019

İLAHİ MEŞK PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüzce 28 Şubat 2019 Perşembe günü yatsı namazından sonra Diyanet Gençlik Merkezinde meşk programı gerçekleştirildi.

Programa, İlçe Kaymakamımız Dr. Yalçın YILMAZ, Bursa Müftümüz Sayın İzani TURAN, İlçe Müftümüz Yusuf TUNA, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Daire Amirleri, Din Görevlilerimiz, Gençlik Okul Temsilcilerimiz katıldılar.

Sunuculuğunu Bursa Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yavuz YEDEK’in yaptığı program, Sazendeler eşliğinde, Bursa Müftülüğü Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA ve ekibinin okuduğu salavat, tekbirler, ilahiler ve kasidelerle devam etti. Tasavvuf Müziği Ekibinin icra ettiği birbirinden güzel eserler, dinleyenleri mestetti. Çeşitli ikramlarında verildiği programa katılanlar, programla ilgili duygularını ifade ederek, bu tarz bir fasılın Orhangazi'de ilk defa gerçekleştirildiğini ve duydukları memnuniyeti dile getirdiler.