19.03.2019

Şiir Okuma Yarışması yapıldı.

Orhangazi Müftülüğü “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” münasebetiyle lise öğrencilerine yönelik şiir okuma yarışması düzenledi.

Müftülük toplantı salonu'nda düzenlenen yarışmaya lise öğrencileri katıldı. Öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini en güzel şekilde okuyabilmek için mücadele etti.

Yarışmada Süleymanşah Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tolgahan CÜCÜK birinci, Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencisi Serranur ÖZTÜRK ikinci, Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencisi Elif DAĞTEKİN ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere İlçe Müftümüz Yusuf TUNA tarafından Tuna İlköğretim Okulunda düzenlenen programda ödül verildi.

İlçeler bazında yapılan yarışmanın finali, ilçe birincilerinin katılımıyla 22 Mart’ta İl Müftülüğünde yapılacak.