21.04.2022

Engelliler ve aileleri ile iftar programı düzenlendi

Orhangazi İlçe Müftülüğünce, engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

20 Nisan 2022 tarihinde Nadır Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa, Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR, İlçe Müftüsü Yusuf TUNA, Belediye Başkanı Bekir AYDIN, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

İftar sonrası yapılan duanın ardından İlçe Müftüsü Yusuf TUNA, Belediye Başkanı Bekir AYDIN ve İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR birer konuşma yaptılar.

Program sonrası teravih namazı için Gazi Orhanbey Camiine geçildi. Enderun Usulü kılınan teravih namazının ardından İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR konuşma yaptı.