20.05.2018

Doğanevler Mahallesi Yıldızevler Camii İbadete Açıldı.

Osmangazi İlçesi Doğanevler Mahallesinde bulunan YILDIZEVLER Camii 11 Mayıs 2018 Cuma günü güzel bir törenle ibadete açılmıştır. Törene İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil DEMİR, Osmangazi Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Kenan AKIN, Ali Osman Sönmez Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Mehmet KILIÇ ve aynı okulun değerli öğretmenleri, Osmangazi İlçesi Mihraplı Külliye Camii Baş İmam-Hatibi Musa COŞKUN, Nilüfer İlçesi Akşemsettin Camii İmam-Hatibi Yahya ÇELİK, Din Görevlileri ve kalabalık cemaat katılmıştır. Programın sunuculuğunu yeni ibadete açılan Yıldızevler Camii İmam-Hatibi İsrafil YEŞİLYURT yapmıştır. Osmangazi İlçesi Mihraplı Külliye Camii Baş İmam-Hatibi Musa COŞKUN ile Nilüfer İlçesi Akşemsettin Camii İmam-Hatibi Yahya ÇELİK, Kur'an-ı Kerim okudular. Osmangazi Müftülüğünün 2. dönem Tashih-i Huruf Kursu mezunu din görevlileri de programda ilahi ve kasideler seslendirler. İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil DEMİR, Cuma namazı öncesi vaaz etti, Osmangazi Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Cuma hutbesini okuyup cuma namazını kıldırdı ve açılış duasını yapmıştır. Cuma namzından sonra ikram ve hediyelerle program sona ermiştir. Caminin  Ramazan ayı öncesinde ibadete açılması mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.