25.05.2018

Kur’an Kurslarında Eğitim-Öğretim Dönemi Sona Erdi

Kur’an Kurslarında 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi 25.05.2018 tarihinde sona ermiştir. Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ile Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR’ın katılımlarıyla 25.05.2018 Cuma günü Müftülüğümüze bağlı Çırpan Kur’an Kursu’nda  Başarı ve Katılım Belgesi Töreni yapıldı.

Müftümüz Öğrencilere hitaben; “Bir yıl boyunca almış olduğunuz eğitim ve öğretim neticesinde Ramazan ayının rahmet günlerinde almış olduğunuz belgelerden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda  Kur’an-ı Kerimden kopmamanızı, kazanmış olduğunuz güzel hasletleri korumanızı özellikle sizlerden istiyorum. Gününüzün bir vaktinde bu yüce kitabı, Kur’an-ı Kerimi okumak için mutlaka zaman ayırınız. Gayretli, sabırlı çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Bu Kursun değerli hocalarına da ilgi, alaka ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”  diye, sözlerini tamamlamıştır.

Kur’an Kurslarında 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi 25.05.2018 tarihinde Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Kur’an Kursu Öğreticilerine eğitim-öğretim dönemi boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip, başarılarını devamını dilemiştir.