02.07.2018

Kadınlar Hafızlık Bölge Final Yarışması Osmangazi Müftülüğünde Yapıldı

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle “Kadınlar Hafızlık Bölge Final Yarışması” 01 Temmuz 2018 Pazar günü saat 10.00’da Başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Üyesi Yaşar CUHADAR’ın, İl Müftü Yardımcıları İ.Halil DEMİR, Sedanur SEZEN, Bursa Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Muhammed COŞKUN ve Osmangazi Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nun olduğu Komisyon huzurunda Osmangazi Müftülülüğü Konferans Salonunda yapılmıştır. Yarışmaya Bursa Osmangazi Hürriyet Kur’an Kursu Öğreticisi Arzu KIRCAN, Balıkesir İvrindi Merkez Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Emine ALAN GÜL, Kocaeli Derince Ulubatlı Hasan Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Ömürlü YILMAZ, Kütahya Gediz Merkez Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Sündüs GÜLSEVER katıldılar. Yarışmada Bursa Osmangazi Hürriyet Kur’an Kursu Öğreticisi Arzu KIRCAN birinci olmuştur. Yarışmada 1. olana 1.000.00 T.L., 2. olana 800.00 T.L., 3. olana 600.00 T.L., 4. olana 500.00 T.L. ödül ve ayrıca yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verilmiştir.