16.07.2018

15Temmuz Kur’an-ı Kerim Ziyafeti Programı Ulu Camii’de Yapıldı

15 Temmuz’un Çocuklar ve Gençler nezdinde bilinç, şuur ve ruhadönüşmesi için Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrencilere yönelik “15 Temmuz Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha” Şehitleri Anma Programı 13 Temmuz2018 Cuma günü Öğrenciler, Veliler ve Öğreticilerin katılımıyla saat 09.00’da Ulu Camii’de kutlandı.

Osmangazi Müftülüğünün organize ettiği, İsmail Hakkı Kur’an Kursu Öğreticisi Ayhan POLAT’ın Koordinesinde, İsmal Hakkı Kur’an Kursu ile Üftade Kur’an Kursu Öğrencilerinin icra ettiği ve bölüm bölüm de tüm öğrencilerin iştiraki ile gerçekleşti.

Yoğun ilgi gösterilen ve çoşkulu geçen programa İl Müftüsü İzani TURAN, Başkanlığımız Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal ATALAY, Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Elif ARSLAN, İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet Şamil OK ve 15 Temmuz Gazisi Mehmet Arif ARSLAN, Osmangazi Müftü V.  Şaban ÇAĞLAR ile Osmangazi Müftülüğü Personeli katıldılar.