17.08.2018

Yaz Kur’an Kursları Sona Erdi

Kur’an Kurslarımız ve Camilerimizde 25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayan “Yaz Dönemi Kursları” 17 Ağustos 2018 Cuma sona ermiştir.

Kısa Kurs döneminde Öğrenciler, Kur’an-ı Kerim ve Dini bilgiler öğrenerek yaz tatilini değerlendirmiş oldular.

Gayretli, özverili, başarılı çalışmaları nedeniyle bütün hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Birçok Kursumuzda sosyal etkinlikler yerine getirildi. Kurs sonunda hatim, veda ve kahvaltı programları yapıldı. Çekirge Süleyman Çelebi Camii, Küçükbalıklı Merkez Camii, Altıkurnalar Camii, Eser Camii Kız Kur’an Kursu, Hamitler Toki Kız Kur’an Kursu, İvazpaşa Kur’an Kursu, Kiremitçi Kur’an Kursu, Panayır Büyük Çevre Kur’an Kusu, ve onlarca Camii ve Kur’an Kursumuzda bu tür güzel programlar yerine getirildi.

Osmangazi Müftülüğü olarak yaz döneminde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı bütün hocalarımıza teşekkür ediyoruz, başarılarını devamını diliyoruz.