07.10.2020

Temel Aile Bilinci Eğitimi Semeinerleri Hk.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara yönelik Kur’an ve Sünnet ışığında aile ile ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla Birinci aşama olarak Cami görevlilerimize "Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi" seminerleri verilmişti.

Aynı seminerlerin ikinci aşama olarak Cami görevlileri tarfından Cami cemaatine yönelik de bu seminerler verilecekti. Ancak Covid-19 sebebiyle alınan önlemlerden dolayı seminerler 2020 Mart ayından itibaren bazı Camilerde yapılamadığından, Seminer yapmayan görevlilerimizin ekteki programa göre 15 Ekim 2020 ile 15 Aralık 2020 tarihleri arasında "Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi" seminerlerini  yapması hususunda;

Gereğini arz ederim.

NOT: Temel Aile Bilinci Eğitimi metaryelleri Müftülük sitesi Duyurular bölümündedir.