22.03.2021

2021 Ramazan Ayına Özel Cami Bilgilerinin DHYS’ye Girilip kaydedilmesi

Ramazana özel cami bilgilerinin DHYS’ye kaydedilmesi aşağıdaki hususlar göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir:

Hatimle teravih namazı, camilerde okunacak mukabele ve mukabele okunma vakitleri, müştemilâtında her gün iftar verilecek camiler, İl ve İlçelerde itikâfa izin verilecek camiler, Kadir gecesinde sabaha kadar açık bulundurulacak camiler, mahya asılacak camiler ve mahyalarda yazılacak metinler Din Hizmetleri Yönetim Sistemi'nde (DİBBYS-DHYS) “Cami Hizmetleri” başlığı altında yer alan “Ramazana Özel Cami Bilgileri Formu” bölümüne 08 Nisan 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar her cami için bir görevli tarafından kaydedilecek ve 09.04.2021 Cuma gününe kadar müftülüğümüz tarafından gerekli incelemeler yapılıp, bilgilerin gerçeğe uygunluğu tespit edildikten sonra sistem üzerinden onaylanacaktır.