26.02.2020

Gençliğe Değer Projesi Semineri

Osmangazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençliğe Değer Projesi kapsamında İlçe Koordinatörleri, Bölge ve Mahalle Temsilcisi İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım’lar ile, Bayan Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik olarak 26.02.2020 tarihinde seminer düzenlendi.

Uludağ İlahiyat Fakültesi din psikolojisi ana bilim dalı Başkanı Araştırma Görevlisi Doç.Dr. Ahmet ALBAYRAK tarafından Gençlikten nasıl uzak kaldık  başlıklı seminer gerçekleştirildi.
Seminerde gençlerle iletişim yolları, gençlerin içinde bulundukları dünyayı tanıma, onların hayat yaşantısında önemli olan gündemlere yeni bakış açıları ve çözüm önerileri sunmada din görevlisine düşen görevler anlatıldı.

Ayrıca yeni dünya düzeninde zihinlerimiz ve  algılarımızın vahiy eksenli bakış açısıyla yeniden gözden geçirmemizin önemi konularında bilgiler ve örnekler verilerek aktif bir sunum gerçekleştirildi.

Program sonunda İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU tarafından Uludağ İlahiyat Fakültesi din psikolojisi ana bilim dalı Başkanı Araştırma Görevlisi Doç.Dr. Ahmet ALBAYRAK’a hediye takdim edildi.