10.05.2022

Yarışma Birincileri Osmangazi'den

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Din Görevlilerimiz arasında her yıl düzenlenen "Kur'an-ı Kerîm'i Güzel Okuma ve Hafızlık" yarışması kapsamında bu yıl müftülüğümüzü temsilen "Kur'an-ı Kerîm'i Güzel Okuma" dalında Şeker Hoca Camii İmam-Hatibi Adem ÇİFTLİ hocamız Bursa il 1.'si olmuştur.

Hafızlık Dalında Erkek Görevliler arasında yapılan yarışmada Mihraplı Külliye Camii İmam-Hatibi İsmail SALİM hocamız Bursa İl 1.'si olmuştur.

Hafızlık Dalında Kadıın Görevliler arasında yapılan yarışmada Kanalıcı Kur'an Kursu Öğreticisi Büşra KÖKSAL hocamız Bursa İl 1.'si olmuştur.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dalında Kadıın Görevliler arasında yapılan yarışmada Mihraplı Külliye Kur'an Kursu Öğreticisi Ayşen PÎRİ hocamız Bursa İl 2.'si olmuştur.

İlimizi bölge yarışmasında temsil edecek olangörevlimize başarılar dileriz.