06.06.2022

HACI ADAYLARIMIZA SEMİNER

Osmangazi Müftülüğü olarak ilçemizden Hacca gidicek vatandaşlarımıza yönelik, Müftülüğümüzde Hac Bilgilendirme Semineri düzenlendi.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminerimizde, Müftümüz Mehmet UZUN açılış konuşmasını yaptı ve Hacı adaylarımıza önemli bilgiler aktarırken şunları dile getirdi:
" Öncelikle Rabbim bu kutsal yolculuğunuzu hayırlısı ile tamamlandırsın, Hacca gidenin dikkat etmesi gereken şu 3 önemli hususu asla unutmayınız, bunlar;
1.Selam Götürmek
2.Selam Getirmek ve
3.Sabretmek."
diyerek sözlerini sonlandırdı.
4 gün süren seminerimizde Şube Müdürleri Şaban ÇAĞLAR ve Emin ÜLKER Hocalarımız, Vaiz Tuğba Bozdemir SEVİNÇ Hocamız ve İlçe Sağlık Müdürlüğün' den Dr.Fatıma BOSTAN tarafından Hacı Adaylarımıza gerek dini gerek ise sağlık bilgileri aktarıldı. Hacı Adaylarımız da bu seminerlerden çok faydalandıklarını dile getirirken Müftülüğümüze teşekkürlerini sundular.